Qui som

Qui som

 

El conjunt de membres de la nostra associació té una procedència molt variada. Molts dels socis són gent interessada en el món de les abelles i l´art de l'apicultura antiga i moderna, volem gaudir amb la diversitat de coneixements, i la varietat de productes que proporcionen les abelles.

Però, també, tenim socis interessats en estudiar les abelles, en participar en les activitats que organitza la associació, i entendre amb més cura els beneficis de les abelles per la salut, i el seu paper com a pol·linitzadores en la producció d’aliments a nivell mundial i per la biodiversitat terrestre.

També ens agraden altres aspectes de la natura com conèixer els boscos, la flora mel·lífera, entendre el benefici que té passejar pels boscos i la brolla mediterrànea, sobre el nostre sistema immunitari, i gaudir de tot allò que ens ofereix la natura, per la fruïció dels nostres sentits.

Programem activitats, jornades i cursos, i ens vinculem a altres entitats i persones especialitzades en tot allò que té de veure amb la natura, la qualitat de vida, i el món de les abelles.